Medarbetare

Jag har mycket frihet under ansvar.

Dela:

Carl Andersson – säkerhetstekniker

Det jag gillar mest med mitt jobb som säkerhetstekniker på Axlås Solidlås är att det är så mångsidigt, det händer nya saker varje dag och jag får möjligheten att hjälpa kunder lösa deras problem – hitta funktionsdugliga lösningar, säger Carl.

Jag har arbetat hos Axlås Solidlås sedan december 2010 och trivs väldigt bra. Trivs verkligen med alla kollegor och för några år sen fick vi en ny VD vilket känns riktigt bra, säger Carl. Och med den organisationen vi har i bolaget idag är det enkelt om det skulle vara något som jag vill ta upp, då vet jag vart jag ska vända mig. Axlås Solidlås ser definitivt min potential och det finns utrymme för egna idéer och initiativ, säger Carl.

Som säkerhetstekniker hos Axlås Solidlås får jag mycket frihet under ansvar vilket jag trivs med och jag har möjlighet att utvecklas åt det håll jag önskar. För det gäller att följa med i utvecklingen när det gäller lagar och regler men även produkter. Det är mycket elektronik som utvecklas fort och det är viktigt att hålla sig uppdaterad, säger Carl.

Det passar mig bra eftersom jag är intresserad och gärna nördar ner mig, kikar runt och läser på.

Jag tror det är viktigt som säkerhetstekniker hos Axlås Solidlås att kunna ta ansvar, att man är noga och seriös i sitt arbete, att man har viljan att utvecklas och bli bättre – då blir man en bra säkerhetstekniker. Enligt Carl gäller det även att ha en hög nivå på sitt säkerhetstänk och framförallt ha en yrkesstolthet.

Vill du arbeta som säkerhetstekniker hos oss? Ansök här →

Lär känna Olle som är låsmästare
Lär känna Tommi som är projektledare
Meny