Medarbetare

Det är i mötet med andra människor det händer.

Dela:

Peter Andersson – säljare

Axlås Solidlås kontaktade mig juni 2017 och frågade om jag vill vara med när dom skulle starta upp en serviceavdelning. Det lät som en kul utmaning och jag kände flera anställa på Axlås Solidlås och visste att dem är seriösa och duktiga – så jag tackade ja direkt.

Hos Axlås Solidlås får jag som säljare av servicetjänster möjligheten att träffa mycket kunder, det är det jag gillar mest med mitt arbete. Det är i mötet med andra människor det händer, säger Peter filosofiskt.

Att som säljare kunna prata är en fördel men det är när du lyssnar som du gör mest nytta, betonar Peter. Den stora utmaningen för mig som säljare av servicetjänster är att verkligen kunna förstå kundens problem dom står inför och att ta fram en lösningen som fungerar i verkligenheten.

Det kan kräva av mig att jag ibland måste våga vara extra frågvis och kanske till och med säga emot.

Det spelar ingen roll om det är små eller stora avtal det handlar om, det är effekten av min insats som både är min utmaning men samtidigt mitt mål som säljare.

Som säljare på Axlås Solidlås är den ena dagen inte den andra lik. Eller – det beror ju på hur jag planerar, säger Peter och tänker efter. Har jag suttit en längre tid på kontoret med ett krävande avtal kan jag planera in ett kundbesök hos en annan kund för att på det viset skapa mig en behövlig paus och sen komma tillbaka med ny energi och glädje. Jag träffar gärna mina kunder ofta och på det viset skapa en öppen dialog där vi ger varandra feedback med det gemensamma målet att ständigt förbättra vårt samarbete.

Vi är väldigt flexibla inom Axlås Solidlås och vi hjälper varandra mycket. Jag ber ofta om hjälp av kollegor för att verkligen vara övertygad om att vi levererar det absolut bästa till våra kunder. På Axlås Solidlås känner vi varandra väl, flertalet har arbetet tillsammans tidigare på andra bolag och vi vet vad vi går för, här ställer vi upp för varandra – säger Peter stolt.

Jag trivs väldigt bra med mitt jobb, det är jättekul med det jag håller på med och jag har en tanke om att gå en kurs inom entreprenadjuridik, när jag tar mig tid säger Peter och ler.

Vill du arbeta som säljare hos oss? Ansök här →

Lär känna Tommi som är projektledare
Meny