Medarbetare

Jag får tillhöra en grupp med väldigt fina människor.

Dela:

Tommi Torppa – projektledare

Jag kom i kontakt med Axlås Solidlås 2017 när jag var anställd på ett annat företag i säkerhetsbranschen. En tidigare kollega som bytt till Axlås Solidlås tipsade om mig och när erbjudandet kom tog jag mig en fundering och sen skrev på, det var helt enkelt för bra för att inte skriva på berättar Tommi. Axlås Solidlås har uppfyllt allt som lovades och ännu mer. Såhär i efterhand är jag väldigt glad över mitt beslut att byta till Axlås Solidlås. Jag är tacksam att jag arbetar där jag gör, säger Tommi stolt.

Att arbeta hos Axlås Solidlås innebär att jag får tillhöra en grupp med väldigt fina människor. Som projektledare är min arbetsdag en mix av allting. Jag är på kontoret, ute hos kunder på möten eller på olika arbetsplatser. Projektledarrollen hos Axlås Solidlås är väldigt flexibel och jag har möjlighet att planera och styra min arbetsdag i stor grad. I och med att jag började på Axlås Solidlås har min vardag blivit bättre. Min resväg till jobbet har förbättrats avsevärt så nu kan jag sköta hämtning och lämning av barn utan att stressa lika mycket som tidigare, säger Tommi och tittar på klockan.

Projektledare, Tommi Torppa

För att passa som projektledare på Axlås Solidlås ska man kunna ha många järn i elden och vara väldigt serviceinriktad. Att vara driven, engagerad och ha ett intresse för säkerhet är en fördel. Att vara genuint intresserad av andra människor är en av de viktigaste egenskaperna.

Utmaningen är att tiden inte räcker till, jag vill ge mina kunder mer fokus än det finns tid – det skulle vara 25 timmar på ett dygn, säger Tommi och skrattar.

Vi har dom senaste åren arbetat mycket med våra arbetsmiljömål där vi alla ska vara stolta betonar Tommi. I vår kvalitetspolicy är vi överens om att utbildning och kompetens är viktigt, och det är nånting som vi alla har möjlighet att ta del av – varje år. Här ser jag stora möjligheten att kunna komplettera de kunskapsområden jag idag inte besitter säger Tommi och rabblar flertalet branschmässiga förkortningar.

Vill du arbeta som projektledare hos oss? Ansök här →

Lär känna Olle som är låsmästare
Meny