Skapa en arbetsplats där människor trivs.

Det var 2017 jag fick möjligheten att leda Axlås Solidlås, ett bolag med lång historik, trogna kunder och ett högt anseende. Men också ett bolag som både ville och behövde en förändring. Den resan hade man redan börjat kanske framförallt ihop med det ägarbyte man gjorde något år tidigare.

VD har ordet

Johan Uddén, VD

Jag hade en grundplan, att bygga en organisation där individerna fick ta plats. En plats där man kan utvecklas och vi tillsammans kan bygga något ännu starkare. Visionen var ganska enkel, skapa en arbetsplats där människor trivs och vill jobba så kommer kunderna.

Det är i våra leveranser vi skapar relationer som håller även om konjunkturen vänder.

Hur ser framtiden ut, skräddarsydda lösningar för varje kunds behov. Digitala hjälpmedel och tekniska system kommer att göra stor skillnad hur vi köper och använder säkerhetssystem. Samtidigt som vi satsar framåt mot nya lösningar och digitalisering så gäller det att inte glömma det viktigaste -Säkerheten- för det är där vi är verksamma.

Vi skall leverera smarta och säkra system.

Arbeta hos oss

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba på Axlås Solidlås? Lär känna några av våra medarbetare som berättar om sina roller och få en känsla för hur det är att arbeta här.

Meny