Axlås Solidlås AB och Begelås slås ihop.

Publicerad:

- Aktuellt

Och med det flyttar vi Axlås Solidlås cityverksamhet till Västmannagatan 31. Vi blir lite större, lite bättre.

Axlås Solidlås AB och Begelås slås ihop. I och med det flyttar vi Axlås Solidlås cityverksamhet från Rådmansgatan 54 till Begelås lokaler på Västmannagatan 31, 11325 Stockholm. Flytten kommer att ske den 12-13 september 2019.

I praktiken innebär det att vi samlar all kompetens och kunskap under samma tak både vad gäller butik, tillverkning, arbetsledning och säkerhetstekniker för att höja kvaliteten och säkerställa den goda servicenivån till samtliga kunder. För A&S kunder kommer vi att höja servicenivån genom att erbjuda snabbare hjälp vid servicearbeten då säkerhetstekniker utgår från innerstan och för Begelås kunder kommer vi nu kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster med hjälp av Axlås Solidlås större organisation. Besök gärna våra hemsidor, www.begelas.se eller www.axlassolidlas.se.

Både Begelås och Axlås Solidlås har en gedigen historia, lokalt förankrade i Stockholm City och vår ambition är att föra våra kundnära relationer tillsammans in i framtiden.

Begelås läggs som bifirma till Axlås Solidlås och kommer därmed gå in under A&S organisationsnummer. Varumärket Begelås kommer att finnas kvar.

För Begelås befintliga kunder som har ASSAs kopieringsskyddade låssystem medföljer ett informationsbrev, vi ber dom kunder det berör läsa igenom det. För de kunder som har Axlås Solidlås som servicestation kommer samtliga låssystem fortsättningsvis, efter den 13/9, att servas från Västmannagatan 31 (systemarkiv stängt 12-13/9 under flytten). Har ni minsta fråga om detta vänligen kontakta verksamhetschef Anna Ström.

Varmt välkomna in i vår nyrenoverade butik på Västmannagatan 31.

Kontakt
Anna Ström
08-7460610

Dela:

Läs mer:

Aktuellt

Öppettider under sommaren

Läs mer →
Aktuellt

Vi välkomnar ytterligare medarbetare till Axlås Solidlås

Läs mer →
Meny