Varje kontor och företag kräver sin säkerhet.

Oavsett om det är ett litet eller stort företag så är säkerheten lika viktig och en gemensam nämnare brukar vara att det ska vara enkelt för användaren.

Då är det bra med ett integrerat system, maximal trygghet med bekvämt handhavande. Med den breda kompetens som vi besitter guidar vi företag och andra kunder rätt bland myndighets-/försäkringskrav och ser till att presentera en komplett lösning för att säkerställa att kunden kan känna sig trygg med sin lösning.

De flesta fabrikat som vi använder oss av är kompatibla med andra system så att lås, passer, larm och andra tekniska system fungerar tillsammans. Genom att vara en bred leverantör minskar vi installationstid, felsökningstid, och långa väntetider för kunden och därmed onödigt dyra kostnader.

Önskar ni rådgivning eller besök på plats för förslag på bästa lösning för just ert företag, kontakta vår säljare Thommy Monléy.

Kundcase

Dansgymnasiet Stockholm är en friskola vars huvudman är  Vasiliou Education AB som består av syskonen Diana och Alexander.

Alexander beskriver arbetet med att starta upp och driva ett eget dansgymnasium och samarbetet med Axlås Solidlås:

”Jag hade en vision om att allt skulle vara så automatiserat som möjligt, som i det här fallet med att låsa och larma – och här har verkligen Axlås Solidlås lyssnat på våra önskemål och hjälpt oss uppnå en hög grad av automatisering inom ramen för vår budget”

Meny