Säkerhet och trygghet för bostadsrättsföreningen.

Behovet av att känna sig trygg i den egna bostaden är grundläggande, och människor blir alltmer säkerhetsmedvetna. Samtidigt som det gäller att uppfylla utrymnings- och tillgänglighetskrav ökar kraven på att säkra upp tillträdet till fastigheten så att inga obehöriga kan ta sig in.

Då är det bra med ett integrerat system, maximal trygghet med bekvämt handhavande. Med den breda kompetens som vi besitter guidar vi företag och andra kunder rätt bland myndighets-/försäkringskrav och ser till att presentera en komplett lösning för att säkerställa att kunden kan känna sig trygg med sin lösning.

Här krävs en smidig säkerhetslösning. Efterfrågan på säkra och smidiga lösningar har gjort att digitala låssystem blivit allt viktigare i bostadsrättsföreningar, kontorsbyggnader och olika typer av boenden. Integrerande säkerhets- och bokningssystem för bokning av exempelvis konferensrum, parkering eller tvättstugor, sparar mycket administrativ tid och är idag ett krav hos många kunder.

Digitala Lösningar

Vi erbjuder ett brett sortiment av digitala säkerhetslösningar. De förenklar administrationen av säkerheten – och säkrar tryggheten även om en nyckel tappas bort. För många kunder tar vi även ansvar för den löpande driften av systemen (hosting), vilket frigör tid åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Kundcase

Dansgymnasiet Stockholm är en friskola vars huvudman är  Vasiliou Education AB som består av syskonen Diana och Alexander.

Alexander beskriver arbetet med att starta upp och driva ett eget dansgymnasium och samarbetet med Axlås Solidlås:

”Jag hade en vision om att allt skulle vara så automatiserat som möjligt, som i det här fallet med att låsa och larma – och här har verkligen Axlås Solidlås lyssnat på våra önskemål och hjälpt oss uppnå en hög grad av automatisering inom ramen för vår budget”

Meny