När ett extra lager av trygghet krävs.

Vi har en gedigen historia och erfarenhet från mångåriga avtal med kommuner, statliga myndigheter, universitet och landsting. Det har gjort oss som säkerhetsleverantör extremt lyhörd och har god insikt i våra kunders utmaningar.

Väldigt vanligt är att våra kunders dagliga verksamhet är i full gång vilket innebär höga krav i arbetsmiljön. Det kan vara allt från pågående skolverksamhet där mindre barn på förskolor vistas eller föreläsningar på universitet där största möjliga tystnad gäller.

Vår uppgift är att på ett säkert och effektivt sätt utföra vårt arbete utan att störa våra kunders verksamhet. Ibland innebär det att anpassa sin arbetsdag till tidiga morgnar eller sena eftermiddagar och kvällar (även nätter har hänt).

I ett avtal kan själva arbetsuppgiften skilja sig åt ganska mycket. Allt beror på vad som är upphandlat och vilken typ av avtal som kunden har tecknat. Där kommer vår breda kompetens in. Allt från mindre låsinstallationer, felsökningar, underhåll och utbildning till större avancerade installationer av säkerhetssystem.

Vi anpassar vår organisation och våra team efter kundens behov och ser till att skapa en så nära dialog med våra beställare som möjligt. Det är viktigt att kunden har en närhet och känner tillit till både arbetsledare och säkerhetstekniker då avtal ofta löper på under flera år.

Är du intresserad av att veta mer om hur vårt arbete i den offentliga sektorn, hör av dig till vår säljare Thommy Monléy.

Meny