Axlås Solidlås växlar upp med ny VD

Publicerad:

- Aktuellt

Större och fler kunder och en ännu närmare relation till varje kund är målet för Axlås Solidlås efter ett urstarkt 2019. För att stärka bolaget tar nu Maria Östholm över vd-rollen efter Johan Uddén, som dock stannar i bolaget med fokus på försäljning.

Axlås Solidlås har ökat sin omsättning från 84 miljoner 2016 till 130 miljoner kronor 2019. Nu gör man sig redo för att ta bolaget till nästa nivå med Maria Östholm som ny vd.

Maria Östholm har de senaste åren drivit ett eget bolag inom fastighetsbranschen. Hon har sin bakgrund i det privata näringslivet och har ett stort driv med fokus på smarta affärer och effektiva lösningar. Dessutom har hon tidigare bland annat varit fastighetschef på Täby Kommun, fastighetschef på Södersjukhuset och projektchef på Locum.

– Jag är oerhört glad över förtroendet att få leda Axlås Solidlås som är en stor och väletablerad aktör inom säkerhetsbranschen. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare kunna bidra till Axlås Solidlås fortsatta utveckling, säger Maria Östholm.

Johan Uddén, som gjort ett fantastiskt arbete med utvecklingen av Axlås Solidlås, stannar kvar i bolaget. I sin nya roll som vice vd kommer han att fokusera på försäljning och nya affärer.

Dela:

Läs mer:

Aktuellt

Öppettider under sommaren

Läs mer →
Aktuellt

Vi välkomnar ytterligare medarbetare till Axlås Solidlås

Läs mer →
Meny