I september flyttar A&S huvudkontor i Kista och A&S city till nya lokaler.

Publicerad:

- Aktuellt

Förändringarnas tider.

Den största förändringen är vår hopslagning med det anrika bolaget Begelås. Begelås förvärvades av vårt koncernbolag Prosero Security hösten 2018 och under sommaren 2019 klev A&S KMA-chef, Anna Ström, in som ny verksamhetschef på Begelås. Nu under hösten kommer Begelås att gå in under A&S organisation som bifirma där vi väljer att behålla det starka varumärket Begelås.

I och med det har vi valt att stänga A&S cityenhet på Rådmansgatan 54 för att flytta den verksamheten till Begelås lokaler på Västmannagatan 31. I praktiken innebär det att vi utökar personalstyrkan och samlar all kompetens och kunskap under samma tak både vad gäller butik, tillverkning, arbetsledning och säkerhetstekniker för att höja kvaliteten och säkerställa den goda servicenivån till samtliga kunder.

För A&S kunder kommer vi att höja servicenivån genom att erbjuda snabbare hjälp vid servicearbeten då säkerhetstekniker utgår från innerstan och för Begelås kunder kommer vi nu kunna erbjuda ett bredare utbud av tjänster med hjälp av A&S större organisation.

Välkommen in i vår nyrenoverade butik på Västmannagatan 31.

Och som om inte det räcker så passar vi på att flytta vårt huvudkontor i Kista. Visserligen bara ett kvarter bort till Skalholtsgatan 10 men en flytt är en flytt och ett gyllene tillfälle för förbättring.

Vi har gjort en stor satsning på vårt nya servicedesk där butik, arbetsledning och systemtillverkning arbetar i samsynk. Istället för den traditionella låsbutiken slår vi istället ihop dessa avdelningar för att höja servicenivån för våra kunder.

I våra nya lokaler hamnar alla medarbetare på samma våningsplan vilket bidrar till bättre kommunikation och snabbare beslutsvägar.

Varmt välkomna till vårt nya huvudkontor på Skalholtsgatan 10 i Kista.

Dela:

Läs mer:

Aktuellt

Ändrade öppettider i våra butiker

Läs mer →
Aktuellt

Stora störningar hos Telia

Läs mer →
Aktuellt

Vi välkomnar ytterligare medarbetare till Axlås Solidlås

Läs mer →
Meny