Har du någon gång utsatts för hot, rån, inbrott eller annan brottslighet?

Publicerad:

- Aktuellt

En sådan händelse är oftast mycket skrämmande och i bästa fall får polisen fast förövaren och det blir en fällande dom. Men har du någon gång fått hjälp med att analysera varför det hände och hur du kan förbygga och minimera risken att det sker igen?

Utöver Axlås Solidlås tekniska säkerhetstjänster i form av CCTV, inbrottslarm, lås och passersystem tar vi säkerheten till en ny nivå tillsammans med vår samarbetspartner Scutus som erbjuder kvalificerade specialtjänster till privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter både nationellt som internationellt.

Scutus jobbar med förebyggande arbete, utredningsuppdrag samt operativt arbete där verksamheten till stor del är underrättelse- och analysbaserad. Merparten av deras personal har mångårig erfarenhet av specialiserade befattningar inom Polismyndigheten, försvarsmakten samt privata säkerhetsföretag.

Några av dom tjänster som Scutus levererar är personskydd, skyddsspaning, resesäkerhet, utbildning, rådgivning, bakgrundskontroll, analys av hot och risk, sårbarhet och konsekvens samt systematiskt trygghets- och säkerhetshöjande arbete.

Ihop med våra tekniska säkerhetslösningar kan vi tillsammans med Scutus leverera den kompletta trygghetslösningen anpassat efter kundens behov.

Är du intresserad av att få veta mer?
Tag kontakt med oss så berättar vi gärna mer!

Kontakt
Johan Berger
08-7460710

Dela:

Läs mer:

Aktuellt

Ändrade öppettider i våra butiker

Läs mer →
Aktuellt

Stora störningar hos Telia

Läs mer →
Aktuellt

Vi välkomnar ytterligare medarbetare till Axlås Solidlås

Läs mer →
Meny