Unikt branschinitiativ i satsning kring yrkesutbildning

Publicerad:

- Aktuellt

Axlås Solidlås VD Johan Uddén är en av flera branschrepresentanter som ligger bakom den nya satsningen av yrkesutbildningen- Säkerhetsingenjör. Utbildningen genomförs på heltid under 3 terminer på Campus Telge i Södertälje. Den första utbildningen går av stapeln nu till hösten 2020.

Utbildningen riktar sig till dig som vill jobba med avancerade säkerhetssystem och innefattar både teoretiska och praktiska övningar för att säkerställa att rätt kunskap och färdigheter uppfylls efter genomförd utbildning. Utöver ren yrkeskunskap kommer du även att få utveckla dig inom kommunikation, regelverk, kundbemötande och försäljning. Delar av utbildningen genomförs praktiskt på företag i branschen vilket gör att du direkt får en helhetsförståelse av yrkesrollen.

I och med att framtagandet av denna utbildning är ett gemensamt initiativ av ett flertal företag inom säkerhetsbranschen innebär det att du kommer ha den kompetens som så länge har efterfrågats. Det skapar goda förutsättningar för dig att få anställning efter utförd utbildning.

För att läsa mer om vad som krävs för att söka till utbildningen samt ansökningstider, läs mer på Campus Telge, https://campustelge.se/yh/sakerhetsingenjor/

Dela:

Läs mer:

Aktuellt

Öppettider under sommaren

Läs mer →
Aktuellt

Vi välkomnar ytterligare medarbetare till Axlås Solidlås

Läs mer →
Meny